Lorenzo ?A? minőségű rizs
A fehér rizs fajták között Európában az egyik legismertebb és legkedveltebb változat. Felhasználása szerint főként köretként készítik húsos vagy zöldséges ételek, pörköltök mellé.
Elkészítés:
1:2 arányban a kívánt mennyiségű rizshez mérj ki vizet és forrald fel. A rizst olajon pirítsd meg, ízlés szerint sózd vagy fűszerezd, majd a vizet a rizsre öntsd. Röviden keverd meg és lefedve, lassú tűzön 10-12 percig főzd. A tűzhelyről levéve, a kívánt puhaság eléréséig további 4-5 percig hagyd fedő alatt. Melegen tálald.
Termelői információ:
A Mayer&Barna Kft. 1998 óta kizárólagosan forgalmazza a Tomadini család termékeit, ami azóta több, hasonlóan magas színvonalú márka kínálatával egészült ki. Bár több, mint két évtizede működik a cég, mégis megmaradt családi jellegű vállalkozásként.
Lorenzo márkás saját csomagolású rizsei létrehozásával olyan minőségi termékcsalád megalkotását tűzték ki célul, amely méltó kiegészítője és kísérője a már régóta forgalmazott és magas színvonalat képviselő Luigi Tomadini termékeknek. Rizsfajtákból bőséges és igényes választékot képeztek.
Tápérték: 100 g
Energia 157 kJ/36 kCal
Zsír 0.6 g
amelyből telített zsírsavak 0.2 g
Szénhidrát 77.9 g
amelyből cukor g
Fehérje 7.2 g
Só 0.1 g
Élelmi rost g
Allergének:
Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék