Összetétel:
Magyar elnevezése fő alapanyagára utal. A magyar konyhában is hagyományos és kedvelt nudli olasz változata. A frissen készült gnocchi-t félig megszárítva csomagolják, így kifőzéskor ízében és állagában a frissen készült burgonyagombóc élményét adja. Rengeteg felhasználási lehetősége van. Zöldséges és húsos szaftosabb ragukhoz ajánljuk.
Tápérték adatok
Energia: 661kJ / 156kcal
Zsír: <0,5g
Amelyből telített zsírsavak: <0,1g
Szénhidrát: 34g
Amelyből cukrok: <0,5g
Rost: 1,75g
Fehérje: 0,7g
Só: <0,01g
Főzési tanácsok
A gnocchi-t forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük. Főzési idő: 2-3 perc.